Temel seviyedeki mutfak bilgisi olan kişiye gıdaya dair temel bilgileri uygulamalı olarak şef adaylarımıza sunmaktır.
Kurs boyunca öğrencilerimiz; Uygulamalı derslerle birlikte teorik dersler de görerek yalnızca tarif öğrenmekten
ziyade, Türk ve Dünya Mutfaklarından tekniklerle, gıdayı hijyen ve sağlık normlarına göre lezzetli bir şekilde
işlemeyi öğreneceklerdir. Bu sayede, şef adayları, kendilerini sürekli geliştirmeye ve ilerlemeye açık olacaklardır.
Dünya Mutfaklarının yanı sıra, her ürünün Türk Mutfağındaki kullanımı da öğrencilerimize uygulamalı
olarak gösterilecektir.
* Eğitim sonunda Rektörlük onaylı sertifika verilecektir.
*31 Ağustos’a kadar %40 İndirim için Hemen Formu Doldurun
>> Detaylı Bilgi İçin Tıklayın
Tel: 444 1 428 - e-Posta: [email protected]